dk_2 gb_2

​Profil

Vor mission er at være med til at sikre, at vore kunder, bliver udstillet med succes og at deres produkter og tjenesteydelser kommer til at spille hovedrollerne i en individuelt designet og opbygget stand. Vi indtænker fra den spæde start en række kreative og individuelle kommunikationsløsninger, spændende konstruktioner, farver, gimmiks, blikfang mm.

Udover vor egen produktion af bl.a. træstande repræsenterer vi en række kvalitets produkter indenfor udstillings- og displayverdenen:

Octanorm, Vario, NewLine, Maxima, Maxima Light, Voluma, Nimlok, Trilok, samt GP/Display-China.

Vi er i blandt de eksklusive DK-medlemmer af Octanorm OSPI (Octanorm Service Partner International). Dette sikrer at vore kunder altid vil opnå den samme høje kvalitet, fuld service, samme lave priser og kreative løsninger, uanset om de udstiller lokalt eller globalt.

Vi er ligeledes og som det eneste danske udstillingsfirma, medlem af det eksklusive netværk Nimlok International Network, der World Wide tilbyder den samme høje standard til realistiske budgetter.

I Danmark repræsenterer vi for organisationen Booths and Hostesses/n`eventum, n`stand, n`booth der primært arbejder på de internationale vækstmarkeder, der bygger bro mellem USA/Sydamerika og Europa. Netværkets vigtigste opgave er at hjælpe amerikanske og sydamerikanske udstillere i Europa og europæiske udstillere i USA og Sydamerika. Dette samarbejde er en helt ny måde at tænke international udstilling på.

GP UdstillingsDesign A/S er fuldgyldigt medlem af MesseTeam (Foreningen af Messe Team udstillingsfirmaer i Danmark), samt af IFES (International Federation of Exhibition Services).

U D S T I L L I N G ¤ E X H I B I T I O N ¤ M E S S E B A U

Vort team er kendt for at bestå af en gruppe af kreative og velkvalificerede reklamehåndværkere med stor erfaring i projektledelse, design, montage, dekoration. Vi har alle et stort overblik, gode sprogkundskaber og samarbejdsevner.

Vi udfører alle former for udstillings- og eventopgaver. Store og små. På købs- eller lejebasis eller i en kombination.

Vi ledsager og støtter vore kunder – hele vejen igennem udstillingsprojektet – fra den tidlige planlægning til den færdige messestand er taget i brug og senere lægges på vort LagerHotel.

Fortæl os om dine udstillingsplaner og vi vil fremkomme med et idéoplæg og tilbud, hvor alt er tænkt ind - selv i den mindste detalje.

​GREEN SMILEY / WORKING ENVIRONMENT

Arbejdstilsynet har efter en kontrol tildelt GP UdstillingsDesign A/S en Green Smiley for at leve op til miljølovens strenge krav..​​

Egebjerghuse 20, 2750 Ballerup - Tlf.: 46 59 21 10 - Fax: 46 59 46 10